Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Smukke sommerlooks til dig

Sommeren er til, for at vi skal nyde den. Men tør luft, høje temperaturer og saltvand på huden og i håret nødvendiggør en særligt intensiv pleje. Sommeren er den dejligste årstid for de fleste. Det er varmt, folk er i godt humør, og makeup-lookene er fortryllende og sanselige. Om sommeren føler vi os langt bedre tilpas, fordi det gode vejr påvirker vores humør positivt. Oven i alt dette giver sollyset os også en dejlig brun teint. Ved at anvende passende makeup-produkter kan du fremhæve og forbedre dette look. Med La Biosthétique’s sommerlige plejeprodukter er du godt rustet til lange og solrige sommerdage.

Strålende øjne

Solbrunet hud får øjnene til at stråle helt naturligt. Den cremede øjenskygge Silky Eyes lader dine øjne skinne om kap med solen. Øjenskyggen holder hele dagen og aflejres ikke i de små rynker omkring øjnene.

Lysende farvespil

Dejlig sommerbrun hud, glitrende vand og masser af solskin. Hertil passer Brillant Nail i nuancen Rusty Rose helt perfekt. Neglelakken holder til mange sommerdage, og farven er én, som man virkelig lægger mærke til.

La Biosthétique’s sommerfriske makeup-produkter finder du hos os i salonen. Du er altid velkommen til at komme forbi. Vi rådgiver dig gerne med hensyn til, hvilke produkter der passer bedst til din type.