Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Karriere

Flemming Horsner som arbejdsgiver

Vi sætter trends, arbejder sammen med modeskaberne og forandrer branchens image. Det er vi stolte af, og vi sætter alt ind på at yde vores bedste – hver dag.

Som medarbejder hos os får du de bedste forudsætninger for at udfolde dig i alle retninger. Det være sig individuelt eller sammen med de øvrige kolleger. Alle vores medarbejdere udvikler sig i henhold til deres talenter og målsætninger – lige fra klipning til salonledelse. Vi er spændt på at erfare, hvad du har at byde på, og glæder os til at møde dig!

Vores jobannoncer

Frisører ønsket

Ansøg nu

Et helt nyt Beauty House i Køge blev åbnet i marts 2020. Det er i kombination med La Biosthetique´s nye Academy.

 

Hverdagen byder på rigtig mange muligheder, og vi er derfor altid åben overfor uopfordret ansøgninger. Du skal kunne identificerer dig med brandet, som stiller krav til et højt fagligt niveau, og du skal have lyst til at udvikle dig.

 

Er det noget for dig, så send os dit CV, kom og vær´ med. Til Flemming Horsner på info@flemminghorsner.dk, eller kontakt ham på 3889 1768

Vi står naturligvis til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Bare ring til os eller besøg os i salonen, så tager vi en snak.

Finder du ikke nogle stillingsopslag der passer dig? Så skal du være velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.