Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Vi har hos FLEMMING HORSNER et ønsker om at gøre dig skøn, skarp eller smuk uanset hvem du er. Hos FLEMMING HORSNER er du sikret alle stylister har gennemgået en veloverstået 4 årig erhvervsuddannelse. Vi sikrer dig, at vores Beauty stylister er erfarne, dygtige hårkunstnere, og fantastiske behandlere, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos FLEMMING HORSNER giver vi dig mulighed for at vælge din Beauty stylist ud fra vores prissystem, der bygger på erfaring og kvalifikationer. Men uanset hvem du vælger, giver vi dig sikkerhed for en Fagperson på et meget højt niveau.

Salonens filosofi

The Culture of Total Beauty – Det står vi for

Vores salon skal være et sted, hvor du føler dig godt tilpas og kan slappe af – et sted, hvor du kan slippe hverdagen og lade din skønhed udfolde sig. Hos os er du og dine ønsker i fokus. Vi tilbyder dig individuel rådgivning i henhold til dine behov for skønhed, sundhed og æstetik inden for områderne hår, hovedbund, farvning, hud og makeup.

Vores kunder

Vi ønsker dig velkommen i vores salon og vil gøre alt for, at du føler dig hjemme hos os. Derfor tilrettelægger vi dine besøg, så de bliver til en velgørende oplevelse. Vi skaber en atmosfære, hvor du bare kan være dig selv og tanke ny energi. Og sideløbende hermed opdager du i fællesskab med vores medarbejdere helt nye facetter af din skønhed.

Vores rådgivning

Vi ønsker, at du føler dig godt tilpas. Dette indbefatter, at vi ser din personlighed og kan rådgive dig i henhold til dine ønsker og din type. Vores erfaring, vores solide uddannelse og jævnlige videreuddannelse gør os i stand til at opfylde samtlige forventninger, du måtte have til dit look – lige fra stilfuldt til opsigtsvækkende og fra moderne til klassisk. Vi rådgiver dig også gerne personligt, når det gælder pleje og bevarelse af hårets og hudens sundhed. Vi ved, at de fleste af vore kunder arbejder inden for andre brancher. I vores salon er udførlig rådgivning en helt naturlig ting og en service, som vi gerne giver vores kunder.

Vores kvalitetsløfte

Som top-quality-salon har vi bevist, at vi opfylder de højeste krav, når det gælder faglig viden, kvalitet og service inden for vores branche. Vores succes baserer sig på udsøgte tjenesteydelser inden for områderne smukt hår og velplejet hud – områder, der spænder lige fra afslapningsmassage til kosmetiske behandlinger, makeup-tips og smukke stylinger til helt særlige lejligheder. Ved hvert besøg oplever du vores beauty-ritual, når vi byder dig velkommen med et glas La Biostétique-te, et varmt eller koldt kompres (afh. af årstid) og en velkomstmassage med din foretrukne aromaterapiolie.

Vores produktsortiment

Som La Biosthétique-salon tilbyder vi et stort sortiment af produkter til skånsom hår- og hudpleje med lang virkning. Vi er overbevist om, at det er den helt rigtige pleje, der får hudens og hårets skønhed til at udfolde sig. Derfor anvender vi udelukkende de eksklusive produkter fra La Biosthétique Paris.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere udgør selve hjertet i vores salon. De er søjlerne og fundamentet for vores succes. Vi stiller krav til os selv om altid at vise dig vores kærlighed til og lidenskab for vores arbejde. Flere gange om året deltager vi i videreuddannelser inden for internationale frisure- og modetrends. På denne måde sikrer vi vores høje kvalitetsniveau, får ny inspiration og bevarer overblikket over markedet.

Soleil

Sommer, sol og rejselyst

Méthode Régénérante

Intensiv pleje med henblik på sund hårvækst og hovedbundens regenerering