Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Belesthétique – Til huden, der ønsker mere

Med den nye plejeserie Belesthétique får du en udsøgt plejerutine med udvalgte aktive virkestoffer på plantebasis og luksuriøse teksturer, der smelter sammen til et omfattende virkekompleks. Som en hyldest til det primære virkestof, Iris Florentina, spiller irisduften også en vigtig rolle i Belésthetique-serien, og dette fuldender oplevelsen. Beløn dig selv med ungdommelig og strålende, smuk hud.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Tidløs skønhed til din hud – den ultimative lifting plejeserie

De kraftfulde produkter virker i dybden og dermed i de forskellige hudlag, de reducerer effektivt aldringstegn og understøtter huden på en naturlig måde. Et fytokompleks bestående af dyrebar irisrod og værdifuld hvid trøffel optimeres med udsøgte aktive virkestoffer på plantebasis, der grundet sin hudbeslægtede base optages optimalt i huden. Dette perfekt afbalancerede samspil mellem de forskellige komponenter gør The Cream, The Concentrate og The Eye Cream til et yderst effektivt koncept indenfor ansigtspleje, hvor du vil se både synlige og håndgribelige resultater.

The Concentrate

The Concentrate er en kraftfuld lifting-serum, der på en bæredygtig og naturlig måde reducerer tegn på ældning af huden ved hjælp af en tredobbelt detox-effekt. Det virksomme fytokompleks genopretter lipidbalancen. Efter hver anvendelse stråler huden mere, den bliver mere elastisk, ansigtskonturen opstrammes, og rynkerne mindskes synligt.

Vil du også have en smuk og ungdommelig hud? Book en aftale og lad os rådgive dig om hvilke plejeprodukter, der passer til dine behov. Vi ser frem til dit besøg!