Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Berlin Fashion Week 2023

La Biosthétique var med som trend- og modeekspert ved Berlin Fashion Week 2023

I løbet af Berlin Fashion Week viste en række tyske og internationale modeskabere deres efterårs- og vinterkollektioner 2023/24 frem. La Biosthétique’s International Directors, Alexander Dinter (hår) og Steffen Zoll (makeup), deltog med et hold på ca. 60 hår- og makeupstylister, som skabte lookene til 8 storslåede modeshows.

NEWEST

Den anden gruppe omfattede ca. 20 hår- og makeupstylister, som løste 7 backstage-opgaver for NEWEST, et tidssvarende og omhyggeligt iscenesat showcase til modepræsentationer og -installationer. Her kunne man opleve den kommende vinters trendkollektioner fra VORN, Dennis Chuene, ODEEH, Bobkova, DZHUS, Fassbender og Namilia. 

DENNIS CHUENE x NEWEST

 

Fotos: © DENNIS CHUENE x NEWEST_Andreas Rentz Getty Images for Nowadays

BOBKOVA x NEWEST

 

Kristina Bobkovas modeopvisning var viet kvindeligheden og ønsket om at bevare, udbrede og fortælle hele verden om Ukraines kultur. Den ukrainske designer præsenterede f.eks. en ny fortolkning af den ikoniske ukrainske kvindeskjorte, ligesom plakhtaen – et andet kendt element fra den traditionelle ukrainske garderobe – blev fremvist i moderne fortolkning i form af en moderne nederdel. Naturlighed og legen med perfektion og det uperfekte genfandt man i hårlookene, som primært fremhævede den enkelte models naturlighed. Makeuppen var yderst diskret. Kun de diskret formede bryn og lette skygger omkring øjnene medvirkede til at fremhæve modellernes naturlighed. 

 

Fotos: © BOBKOVA x NEWEST_Andreas Rentz Getty Images for Nowadays

FASSBENDER x NEWEST

 

Fotos: © FASSBENDER x NEWEST_Andreas Rentz Getty Images for Nowadays

Som La Biosthétique-salon er vi altid opmærksomme på de nyeste trends fra verdens hovedstæder. Vi vil gerne vise dig vores ekspertise og dedikation for skønhed og stil. Kig ind, så vi kan inspirere dig. Vi glæder os til at se dig!