Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Colour Protection

Intensiv pleje og farvebeskyttelse til farvet og kemisk behandlet hår

Blondering, farvning og permanenter har alle én ting til fælles: For at opnå varige resultater skal visse strukturer i håret brydes op. Selv med den mest skånsomme behandling kan hårstrukturen blive svækket. Med et koncentreret molekylært beskyttelseskompleks i Structure Restoring System-hårplejen bliver svovlbroerne beskyttet og fornyet både under og efter kemiske behandlinger.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Shine Restoring Shampoo – Blid rensning med farveforsegling

Den blide, sulfatfrie formulering renser håret uden at angribe farven. Farven er forseglet i håret og forbliver beskyttet mod udvaskning, falmning og UV-stråling. Det farvede hår får fugt, bevarer sin glans og har samtidigt også en naturlig farveglans.

Structure Restoring Mask – maksimal effektivitet til en betagende glanshed

Med et stærkt team af intensivt plejende stoffer nærer og styrker Structure Restoring Mask kemisk behandlet hår, regenerer stressede strukturer og forsegler dem. Håret er beskyttet hele vejen rundt samt mod for tidlig falmning af hårfarven. Derudover bliver håret både smidigt og får en silkeblød glans.

Structure Restoring Concentrate – Molekylær hårbeskyttelse starter allerede i salonen

Det molekylære hårbeskyttelseskompleks beskytter håret mod skader forårsaget af kemiske processer. Ved at forny defekte svovlbroer og vedligeholde keratinindholdet i håret har det vist sig, at håret bliver mere stabilt og væsentligt mere smidigt under den kemiske behandling, samtidigt med at hårbrud forebygges effektivt.