Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Dermosthétique – Bioscience for ageless skin

Dermosthétique forener biovidenskab og særdeles virksomme vegetabilske virkestoffer til et plejekoncept, som modvirker hudens aldringsprocesser.

Dermosthétique forener biovidenskab og særdeles virksomme vegetabilske virkestoffer til et plejekoncept, som modvirker hudens aldringsprocesser, og hvis recepturer er opbygget om den videnskabeligt funderede og særdeles hudvenlige AGE3 Age Reversal Technology. Den har indflydelse på nutidens, fremtidens og sågar fortidens faktorer inden for hudaldring. Vegetabilske virkestoffer standser hudens forsukringsprocesser og nedbryder eksisterende forsukring. Herved undgås, at kollagenfibrene klistrer stadig mere sammen og stivner. På denne måde genvinder huden sin ungdommelige elasticitet. Hudcellerne aktiveres på ny, og rynkerne reduceres aktivt. Hudcellernes DNA beskyttes mod udefra kommende oxidative skader. Indholdet af hyaluronsyre lader huden fremstå frisk og ungdommelig.

2. Individuel behandling

 

Den individuelle behandling foregår med Dermosthétique Skin Care-produkter, som er målrettet hudens særlige behov og modvirker personlige hudproblemer.

Blidt og velgørende renseritual

Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Foam

 

Den milde rensemousse med hyaluronsyre renser huden blidt helt ned i porerne, lader huden slappe af og tilfører masser af fugtighed.  

 

Tip: Den milde receptur gør Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Foam velegnet til at fjerne øjenmakeup med. 

Forfriskende start på hudplejen

Hyaluronic Acid Hydrating Toner

 

Den lette receptur med hyaluronsyre frisker huden op, virker regenererende, modvirker udtørring og understøtter optagelsen af efterfølgende plejesubstanser. 

 

Tip: Produktet kan sprayes på huden, når som helst man ønsker en opfriskning. Hertil forsynes tonic’en helt enkelt med et spraymundstykke. Kontakt din La Biosthétique-salon for yderligere oplysninger herom. Øjenkompresserne er også velegnede til trætte, overanstrengte øjne. Man væder blot en pad omhyggeligt, deler den og lægger de to dele hen over de lukkede øjne. Slap af i 10 minutter.  

Hudglattende hyaluron-booster

Hyaluronic Acid Hydrating Concentrate

 

Det særdeles effektive hydro-koncentrat med hyaluronsyre tilfører huden store mængder fugtighed, glatter huden indefra samt reducerer rynkerne og porernes størrelse. 

 

Tip: Har man travlt, kan man blande 3 dråber koncentrat med den normale La Biosthétique-hudpleje og påføre blandingen på ansigt, hals og dekolleté. På denne måde sparer man et plejetrin.   

Plante-power med lifting-effekt

Agave Inulin Lifting Concentrate

 

Lifting-koncentratet virker straks og i lang tid. Det kosmetiske koncentrater reducerer samtlige former for rynker, restrukturerer huden og tilfører ny energi. Rynkerne glattes straks ud, og mimikrynkerne slapper af.

 

Tip: Velegnet som kurbehandling eller som langvarigt supplement til hudplejen. Påføres to gang i døgnet under hudplejen for at opnå de bedst mulige behandlingsresultater. Jo længere tid man anvender koncentratet, desto bedre virkning opnår man mod alle former for rynker.  

Ekstra energi til huden

Ocean Plant Refining Hydro Serum

 

Den energetiserende cocktail af vegetabilske aktivstoffer udvundet af havorganismer renser huden, reducerer hudens relief og lader den fremstå naturligt smuk. Den lette serum lade teinten fremstår regelmæssig og glat, ligesom den skaber en frisk glød i huden. 

Regenerering i løbet af natten

AGE³ Complex Age Reversing Night Cream

 

Det biomimetiske virkeprincip og AGE³-komplekset understøtter hudens regenerering i løbet af natten for herved at modvirke aldringsprocesserne samt at glatte og forny huden. De første tegn på hudaldring reduceres med synlig effekt. 

Slut med små rynker omkring øjnene

AGE³ Complex Instant Lifting Hydrogel Eye Patch

 

Den kølende øjenpad med det enestående hydrogel-system har intensiv befugtende virkning og beroliger og glatter straks huden omkring øjnene med synlig virkning. 

 

Tip: Den næsten helt usynlige AGE3 Complex Instant Lifting Hydrogel Eye Patch kan også anvendes andre steder i ansigtet – f.eks. på de øvre øjenlåg, i panden eller omkring munden. Virkningen øges, hvis man opbevarer sine pads i køleskabet og lægger dem på huden, mens de er kolde. Hydrogel-øjenpads kan anvendes på mange måder – f.eks. under brillerne, mens man kører bil. 

Anti aging-læbepleje

AGE³ Complex Redefining Lip Balm

 

Læbebalsammen tilfører fugtighed og lipider til tør hud. Læberne fremstår bløde og velplejede, og det innovative virkekompleks modvirker symptomer på hudaldring langs læbernes kontur. Den smidige balsam er behagelig og let at anvende. Læberne fremstår fyldigere. 

Lad os rådgive dig i vores salon. Du kan købe produkterne eksklusivt hos os. Vi glæder os til at se dig.