Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Get microLights & be gorgeous!

Signaturlooket, som får blond hår til at stråle

Midt i en verden af kreative frihåndsfarveteknikker som Balayage, Ombré og Sombré fejrer en highlight-klassiker netop sit comeback i en moderne og tidssvarende version. Den nye microLights-teknik fra La Biosthétique giver din frisør mulighed for at tilbyde dig dette topmoderne farvelook, som fremhæver håret med mikrofine highlights, der lyser håret diskret op og skaber en raffineret dimension med mest mulig naturlig glød.

Tips og tricks

I modsætning til de kreative frihåndsteknikker skabes microLights med folieteknik. Man kolorerer helt fine totter ad gangen. Folierne placeres tæt, og herved opstår det trinløse farveforløb, som fremstår naturligt, diskret og jævnt hele vejen fra hovedbunden og ud i spidserne. Når man anbringer folierne, skal man være opmærksom på hårets naturlige fald og på, hvordan kunden foretrækker at style håret. Farveresultatet plejes bedst med den cremede beige-gyldne glossing.

Det nye farvelook gør alle frisurer til noget særligt og skaber en helt naturlig hårfarve. Den kreative farveteknik anvender mikrofine highlights og tryller lysende effekter frem i håret. Aftal allerede nu en tid i salonen og lad dig rådgive af vores farveeksperter. Vi glæder os til at se dig.