Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Gør julen til skønhedens fest og glæd dine kære med eksklusive gaver fra La Biosthétique!

Merry Wellness

Alle sætter pris på en lille forkælende pause. SPA- gaveæsken indeholder ren nydelse og pleje til mennesker, vi holder af. Naturlige plejestoffer og dejlig duft gør SPA Shower Gel og SPA Lifting Care Decolleté and Hands til en fryd for krop og sjæl. Den smukke gaveæske og Shower Gel i rejsestørrelse følger gratis med.

Smuk helt ud i spidserne

Gør julen til skønhedens fest! Her er den oplagte gave til alle, som ønsker sig længde, volumen og glans i håret. Plejetrioen fra Long Hair suppleres med en gratis Perfect Volume Mascara i standardstørrelse.

Grip, glans og glamour

Gaven til alle styling-fans, som ønsker sig afslappet tekstur og masser af volumen. Æsken indeholder de to favoritter Soft Texture Spray og Volume Powder. Desuden følger hårlakken Formule Laque med i specialstørrelse — helt gratis.

Til de højeste krav

Beauty- gaven til dem, der stiller de højeste krav. Den eksklusive gaveæske indeholder Belestétique The Concentrate og The Eye Cream, som plejer huden omhyggeligt med virkestoffer udvundet af iris og hvid trøffel. Produkterne holder huden tidløs smuk og vital. Leveret som gaveæske fås de til enestående særpris (10 % rabat).

Vi rådgiver dig gerne om vores beauty-sets!  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen gør vi julen 2021 til skønhedens fest.