Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Hair Looks der La Biosthétique Academy Collection Autumn-Winter 2023/24

La Biosthétique Academy Collection Autumn-Winter 2023/24 præsenterer en række dynamiske og udtryksstærke frisurer og hårfarver. Der er tale om forskellige længder og teksturer, som indgår i dejlige symbioser med enkle farvekompositioner og forstærker det magiske udtryk, som kærligheden til sig selv udløser. Ligesom kærligheden til sig selv kan antage utallige former, giver kollektionen hver enkelt personlighed frihed til at stråle. Klip og farve fremhæver personlighedens autencitet. Målet er ikke en dramatisk forandring, men fremhævelsen af den personlige naturlighed. Kollektionen satser ikke på iøjnefaldende effekter, men på fuldendelse og diskrete forandringer, som man måske først opdager hen ad vejen. Lad kærligheden til dig selv stråle!

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

STYLING

Volumising Lotion, Light Defining Cream, Formule Laque Fine

STYLING

Curl Defining Styling Fluid, Curl Control Mousse

 

FARVEPLEJE TIL BEGGE LOOKS

Colour Protection Shine Restoring Pre-Shampoo Treatement & Shine Restoring Shampoo

Alex

Dette look er en hyldest til det naturlige. Klip, farve og styling fremhæver og fuldender naturens gaver. Det krøllede look er en raffineret kombination af graduering og etager, som tilsammen skaber livlige køller og naturlig volumen. Den kølige nuance lægger sig tæt op ad hårets naturlige farve og udgør således blot en diskret forandring.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Har du fået lyst til et nyt look? Så aftal en tid hos os i salonen, så vi kan rådgive dig. Lad os sammen få kærligheden til dig selv til at stråle med et nyt look!