Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Edelweiss-ekstrakt som primært virkestof

Det primære virkestof er et ekstrakt udvundet af edelweiss, som er dyrket og fremstillet økologisk i Schweiz. Virkestoffet er indkapslet, så helt præcist når frem til keratinocytterne i hårrøddernes vækstzone. Her udfolder det sin fremragende virkning som antioxidant, styrker hudens essentielle barrierefunktion og stimulerer celledelingen. I hvert enkelt produkt suppleres edelweiss-ekstraktet med yderligere effektive virkestoffer.

Rensning og vital volumen

 

HAIRLOSS CONTROL SHAMPOO

Hairloss Control Shampoo renser fint hår blidt og omhyggeligt og styrker dets modstandskraft mod udefra kommende påvirkninger. Udsøgte virkestoffer vitaliserer hovedbunden og forebygger aldringssymptomer og hårtab. Håret fremstår voluminøst og glansfuldt.

 

FORTIFYING SHAMPOO

Kraftigt hår begynder helt nede i rødderne. Derfor renser Fortifying Shampoo svækkede hårstrukturer særligt blidt og vitaliserer samtidig hårrødderne med udsøgte næringsstoffer. Shampooen giver en dejligt vital følelse i hårrødderne, og håret fremstår velplejet, glansfuldt og styrket.

Ampulkuren er den stærkeste strategi mod hårtab

 

HAIRLOSS CONTROL SCALP CONCENTRATE

Ampulkuren indeholder innovative virkestoffer som f.eks. det særligt indkapslede edelweiss-ekstrakt, reaktiverer hårfolliklerne og stimulerer processerne, som er afgørende for en sund hårvækst, modvirker hårtab og forbedrer hårets kvalitet og tæthed.

 

FORTIFYING SCALP CONCENTRATE

Ampulkuren kan anvendes som intensiv kur eller som forebyggende behandling til regenerering af hovedbunden og optimering af hårets vækst. Koncentratet øger energien i de hårdannende celler. Hårets vækst, kvalitet og tæthed optimeres. Hårtab hører fortiden til.

 

VITALISING SCALP CONCENTRATE

Ampulkuren indeholder vigtige vitaminer, sporelementer og mineraler, som sikrer den bedst mulige næringstilførsel til hårrødderne. Koncentratet fremmer hårets vækstbetingelser, stabilitet og spændstighed. Ved regelmæssig brug opnås synlig og mærkbar forbedring af hårets kvalitet.

Spørg efter Méthode Régénérante i sin La Biosthétique-salon og få mere at vide om produkternes virkning. Smukt hår er hovedsagen! Vi glæder os til at se dig!