Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Nyd tiden i solen

Vejret bliver bedre og varmere, og vores humør stiger. Sommeren er kommet! Nyd årets dejligste tid og de mange timer i solen. Men glem ikke at give huden og håret den opmærksomhed, som de har brug for. Vores Soleil-serie indeholder pleje med langvarig virkning og indhyller dig i en let, sommerlig duft.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

De rigtige produkter til din solbeskyttelse

Det er meget vigtigt at forberede huden rigtigt på den øgede dosis sollys. Activateur de Bronzage tilfører den rigtige pleje samt stimulerer hudens naturlige beskyttelsesmekanismer og melanindannelse. Huden når herigennem at forberede sig på sollyset og får hurtigere en regelmæssig brun farve.

Ultralet solbeskyttelse

Ønsker du en hel let solbeskyttelse? Soleil Spray Invisible er let at spraye på huden, hvor den danner en usynlig beskyttelse mod solen. Sprayen får huden til hurtigere at blive brun. Med SPF 30 beskytter den i særlig høj grad ømfindtlig hud og muliggør længere ophold i solen.

Rensende sommer-shampoo

Om sommeren tilbringer vi en stor del af tiden i det fri. Dette får skadelige stoffer samt rester af solbeskyttelse til at hæfte sig til håret. De skal fjernes ved hjælp af en shampoo, som er udviklet specielt med henblik herpå. Soleil Shampooing fjerner rester af solbeskyttelse fra solstrabadseret hår. Shampooen tilfører fugtighed og beskytter håret mod pigmenttab.

Pleje efter opholdet i solen

Tilstrækkelig pleje er nøglen til sommerbrun hud, som beholder farven længst muligt. Emulsion Corps Après Soleil er en let kropsmælk, som forsyner huden med tilstrækkelige mængder fugtighed efter solbadet. Produktet fremmer hudens regenerering og giver den en smuk glans.

 

Særligt ømfindtlige hudområder som ansigt, hals og dekolleté fortjener en særlig og blid pleje. Den fås med Creme Visage Après Soleil, som indeholder en endnu mere intensiv pleje til solstrabadseret hud. Produktet virker som righoldig ansigtspleje efter solbadet og kan også anvendes som intensiv maske.