Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Dejlige julegaver fra La Biosthétique

Giv skønhed som gave

Det er snart jul. Hjerternes fest, som vi markerer med at give gaver til vore kære. Det er en smuk tradition, for der sker noget helt særligt, når man giver gaver. En gave, der kommer fra hjertet, har dobbelt virkning. Først og fremmest glæder gavens modtager sig – og det var jo også meningen. Men også giveren oplever følelsen af glæde og lykke. Ikke blot, når gaven gives, men også længe før, mens man overvejer, hvad man skal give, og når man er ude for at købe gaven. Glæden hos såvel giver som modtager øges yderligere, hvis man supplerer glæden med skønhed. Dette hjælper La Biosthétique med ved at tilbyde et udvalg af gavesæt, som opfylder alle ønsker. Se vores gode tilbud! God fornøjelse – både med at udvælge julegaverne og med at give dem til dine kære!

Volume Set

Masser af volumen står øverst på ønskelisten, når det gælder hår og vipper. Volume-seriens shampoo og conditioner styrker og plejer fint, kraftløst hår og skaber en fantastisk, vital volumen uden at tynge håret. Perfect Volume Mascara indhyller hver enkelt øjenvippe med masser af farve og giver vipperne maksimal volumen.

 

  • Strengthening Shampoo
  • Weightless Conditioner
  • Perfect Volume Black

Homme Set

Perfekt grooming fra top til tå. Den energigivende showergel renser huden, håret og skægget blidt og tilfører masser af fugtighed, som beskytter mod udtørring. Den opfriskende deodorant har en skøn maskulin duft. De antitranspirante virkestoffer yder behagelig og sikker beskyttelse. Den cremede stylingpaste giver frisuren en afslappet undone-tekstur med mat finish.

 

  • Homme Hair Beard Body Wash
  • Homme Matt Grip Paste
  • Homme Deodorant Spray

Adventskalender

Fire små beauty-pakker, én til hver af de fire søndage i advent, inviterer til at holde en pause fra julemånedens stress og jag eller til at forkæle sine kære med velgørende pleje og skønhed. 9 særligt udvalgte produkter, heraf 5 i originalstørrelse, til forkælelse af hår, hud, hænder og læber.

Beautiful Hair

Volumenopbyggende mild rensning og dybdevirksom pleje, som lader langt hår fremstå smukt og velplejet helt ud i spidserne. 

– Long Hair Protective Volumising 100 ml Shampoo
– Long Hair Protective Repair Mask 50 ml

Beautiful Skin

Blid rensning, beroligende fugtighed og righoldig pleje forkæler ømfindtlig hud og får den til at slappe af.

– Clair de Teint Sensitif 50 ml
– Visalix Sensitif 50 ml
– Cold Cream 30 ml

Beautiful Hands

Intensivt plejende olier til tør hud på hænderne. Stabiliserer sprøde negle og plejer neglehuden med synlig effekt. 

– SPA Citromycine 50 ml
– Nail & Cuticle Care 9 ml

Beautiful Lips

Den blide læbebalsam plejer sprøde, tørre læber, så de bliver bløde og smidige. Den flydende læbestift tilfører mættet farve med silkemat finish.

– AGE 3 Complex Redefining 15 ml Lip Balm
– Liquid Lipstick Red Chili 3 ml