Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Opdag kraften, som skjuler sig i kærligheden til dig selv, og lad den stråle med sæsonens makeup.

Kærligheden til sig selv udsender en gnist, som tænder hver enkelt celle og udløser en vidunderlig forandring. Lyset i dit indre forvandles til en strålende ydre glans, som skaber en fascinerende glød. La Biosthétique’s Academy Collection Autumn Winter 2023 / 24 supplerer dette dynamiske udtryk med makeuppens iboende magi. Med et utal af fascinerende farver og teksturer supplerer og understreger makeuppen det magiske udtryk, som kærligheden til sig selv udløser. Makeup gør én i stand til at projicere følelsen af kærlighed til sig selv ud i omgivelserne. Som tilfældet er med kærligheden til sig selv, rummer denne kollektion utallige udtryksmuligheder. En modig farve på læberne, smokey eyes eller en dristig øjenlågsstreg rummer hver især et kraftigt udtryk, som vidner om stor selvtillid. Et diskret lys eller et subtilt farvestrejf signalerer i stedet diskrete, æteriske udtryk for samme grundfølelse.

MAKE-UP

Beautifier, Magic Shadow 52 Champagne Pink, Cream Gloss Pinky Nude, Brilliant Nail Merlot

Look 2

Øjenlågene holdes i en varm rosé-nuance med Magic Shadow 52 Champagne Pink, som er inspireret af skinnende morgendug på blomsterblade. Den transparente Beautifier giver kinderne en tilsvarende rosé-gylden nuance. Det monokrome looks afslappede harmoni afrundes med Cream Gloss Pinky Nude. Brilliant Nail Merlot på neglene skaber en markant kontrast til den diskrete makeup.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

MAKE-UP

Beautifier, Magic Shadow 51 Pale Mauve, Eye Performer White Sand, Automatic Pencil for Lips LL38 Pecan, Sensual Lipstick G333 Cashmere, Brilliant Nail Merlot

Look 2

Looket domineres af stærke konturer, som fremhæver dets sanselighed og erotiske udstråling. Øjnenes sorte indramning tones blidt ud med Magic Shadow 51 Pale Mauve. På læberne smelter den mørke Automatic Pencil for Lips LL38 Pecan sammen med Sensual Lipstick G333 Cashmere i et forførende ombré-look. Eye Performer White Sand og Beautifier skaber subtile highlights på øjenlåg og kinder. Neglene er holdt i Brilliant Nail Merlot, som giver looket en ekstra excentrisk twist.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

MAKE-UP

Eye Performer White Sand, Sensual Lipstick G333 Cashmere

Look 2

Uden en hel masse dramatik signalerer dette look indre styrke og selvbevidsthed. Kombinationen af Pencil for Eyes Forest Silk og Automatic Pencil for Eyes K25 Golden Olive definerer og fremhæver blikket. Care & Fix Lash Conditioner former vipperne uden at afgive farve og fremhæver hermed blikkets diskrete intimitet. Læberne fremstår diskrete og glansfulde med Sensual Lipstick G333 Cashmere, som fuldender looket med et uimodståeligt understatement.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Vi viser dig gerne, hvordan du anvender de nye produkter fra La Biosthétique Academy Collection Autumn-Winter 2023/24 til at fremhæve vidt forskellige sider af dig selv. Aftal tid hos os til personlig rådgivning om denne sæsons makeup. Vi glæder os til at se dig!