Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Soleil – Sol? Ja, helt sikkert!

Med Soleil er solbeskyttelse ikke længere blot en sur pligt. Enkel anvendelse, forkælende og plejende teksturer såvel som den sommerligt-sanselige duft gør det til en fornøjelse at anvende de forskellige produkter.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Sund bruning uden sollys

Opnå en naturlig, personlig og helt ufarlig bruning lige efter dit eget ønske.

 

Hydrating Tan Activating Bodylotion: Denne bodylotion kan alt. Den aktiverer hudens bruning, yder beskyttelse mod UV-stråling og tilfører fugtighed. Alt sammen i ét og samme produkt. Bruningsaktivatoren stimulerer hudens melaninproduktion og fremmer således den naturlige bruningsproces.

 

Self Tanning Drops: Hvor ville det være dejligt, hvis man kunne forlænge sommeren, så huden også havde en frisk, brun glød i de mørke måneder! De innovative Self Tanning Drops opfylder dette ønske. Med dem kan man opnå en sikker bruning af huden – dråbe for dråbe, netop når du har allermest brug for at blive kysset af solen.

SPF 50+ beskytter mod solskoldning og dybereliggende hudskader som følge af UV-stråling og yder således omfattende beskyttelse af ømfindtlig hud på kroppen og i ansigtet.

Kraftig beskyttelse til sensibel hud

 

NYHED: Sun Care Body Lotion SPF 50: Den plejende Sun Care Lotion SPF 50 yder effektiv hudbeskyttelse og fremmer en sikker og skånsom bruning. Den vandfaste solmælk indeholder ingen duftstoffer og er velegnet til mennesker med meget lys hud, som let bliver rød. Kombinationen af effektive UV-filtre beskytter huden mod solskoldning og rødmen og har ingen skadelige effekter på verdens koralrev. Et virkestofkompleks udvundet af solsikkefrø, naturlige antioxidanter og rosmarinekstrakt yder intelligent celle- og DNA-beskyttelse.

 

Sun Care Stick SPF 50+:Velegnet til fritidsaktiviteter i det fri. Den kompakte creme-stick er altid ved hånden, når særligt udsatte hudområder som f.eks. læber eller næse har brug for ekstra solbeskyttelse. Den vandfaste receptur med UVA- og UVB-filtre beskytter straks og plejer huden med vitamin E, jojobaolie og vegetabilsk voks.

 

Sun Care Cream Sensitive SPF 50+:Den særdeles blide solcreme yder en meget høj grad af solbeskyttelse – også for meget ømfindtlige hudtypers vedkommende. UVA- og UVB-filtrene beskytter mod sollysets skadelige stråling. Den neutralt duftende creme kan nemt kombineres med den daglige hudpleje. Den trænger let ind i huden uden at virke klistrende eller efterlade en glinsende eller hvidlig hinde. Cremen er særligt udviklet til ømfindtlig hud.

Beskyttelse og pleje efter opholdet i solen – Effektiv rensning efter solbadet fjerner rester af salt og klor samt tilfører masser af fugtighed.

After Sun Hair & Body Shampoo:

Selv om håret ikke bliver solskoldet, er det ikke immunt over for kraftigt sollys. Håret tørrer ud, bliver sprødt og mister sin lysende glans. Klor og salt angriber hårstrukturen og udtørrer huden. After Sun Hair & Body Shampoo renser håret og huden blidt, fjerner skadelige stoffer, plejer og beroliger og tilfører store mængder fugtighed.

 

After Sun Hydrating Hair Mask:

Sollys og bad i havet og poolen kan påvirke håret kraftigt – ikke mindst længderne og spidserne, som har oplevet mange somre. After Sun Hydrating Mask kan anvendes som hurtig pleje eller intensiv kur, som beroliger og stimulerer solstrabadseret hår med store mængder fugtighed og udbedrer skader i hårets struktur. Resultatet er et smidigt og glansfuldt hår – helt ud i spidserne.

Den opfriskende kropslotion får solstresset hud til at slappe af og fremmer hudens naturlige regenereringsevne mellem solbadene. En let ansigtscreme tilfører store mængder fugtighed, lader solstresset hud slappe af og anvender naturlige antioxidanter til at modvirke skader forårsaget af sollys. Den opfriskende Hydro Spray køler og beroliger straks solstresset hud og tilfører fugtighed.

Hvad med en forfriskning efter solbadet?

 

After Sun Soothing Body Lotion: Efter en lang dag i solen, hvor huden spænder og bliver rød, bringer After Sun Soothing Body Lotion straks køling og lindring. Lotionen tilfører store mængder fugtighed, plejer huden og reducerer rødme. Huden beroliges og slapper af, så den bliver i stand til at fortsætte sin naturlige regenereringsproces og nedbryde de frie radikaler, der opstår som følge af UV-stråling. Huden genvinder sin elasticitet og smidighed.

 

After Sun Soothing Facial Cream: Om aftenen, når huden stadig er irriteret eller rød efter dagens ophold i skolen, yder After Sun Soothing Facial Cream førstehjælp og køler huden. Recepturen indeholder store mængder fugtighed, som straks beroliger huden og lader den slappe af. Huden genvinder sin elasticitet og fremstår ungdommelig og glat – en optimal tilstand, når det gælder om at bevare den smukke brune farve længst muligt.

 

NYHED: After Sun Soothing Hydro Spray: Hvis huden gløder efter en dejlig dag i solen, sørger After Sun Soothing Hydro Spray med aloe vera for omgående nedkøling og tilfører masser af fugtighed. Indholdet af pantenol får anspændt, rød og tør hud til at slappe af. Sprayen kan anvendes som en hurtig opfriskning straks efter opholdet i solen eller som en plejende og kølig ledsager i løbet af dagen, som tilfører fugtighed til solstrabadseret hud i ansigtet og på kroppen. Sprayen fremmer hudens regenerering og holder huden smidig og elastisk. Den ikoniske Soleil-duft fuldender den dejlige oplevelse.

Lær vores Soleil-plejeserie til sommeren 2024 at kende. Nyd sommeren med velplejet, solkysset hud og glansfuldt hår. Vi glæder os til at forkæle dig!