Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Soleil – Sol? Ja, helt sikkert!

Soleil gør solbeskyttelse til en ren nydelse. Enkel anvendelse, forkælende og plejende teksturer såvel som den sommerligt-sanselige duft gør det til en fornøjelse at anvende de forskellige produkter.

Dejligt brun? Ja, helt sikkert!

Den vandfaste pleje beskytter huden mod skader forårsaget af sollys ved hjælp af en kombination af UV-filtre, naturlige celleaktive virkestoffer og en bruningsaktivator. Samtidig hjælper den med at skabe en jævn og smuk brun glød.

 

SUN CARE LOTION SPF 30

Sun Care Lotion SPF 30 med bruningsaktivator plejer og beskytter huden og gør den dejligt brun. Den vandfaste lotion er velegnet til mennesker med lysebrun teint, som let bliver brune, men som ønsker at beskytte sig mod de negative følger af intensivt sollys.

 

SUN CARE INVISIBLE BODY SPRAY SPF 20

Solen lokker, og man har hverken tid eller lyst til at bøvle med solcremen? Hvis det skal gå stærk, er Sun Care Invisible Body Spray SPF 20 et perfekt valg. Det tager ikke længere tid at påføre den, end det tager at slå en parasol op. Sprayen er vandfast og transparent – og ligesom parasollen beskytter den øjeblikkeligt mod solskoldning.

Solbeskyttelse til håret

Soleil-seriens hårprodukter plejer solstrabadseret hår intensivt, beskytter farven mod udefra kommende påvirkninger og holder håret i perfekt form.

 

SUN CARE CONDITIONING SPRAY

Solen kan rigtig få glansen frem i håret! Men det kræver, at du giver håret den rette intensive pleje og beskyttelse. Sollyset angriber hårets struktur og får farven til at blegne. Håret skades yderligere af vejr og vind samt af salt- og klorholdigt vand. Den vandafvisende Sun Care Conditioning Spray lægger sig tæt ind til hårets struktur og yder beskyttelse straks efter påføringen. På denne måde er håret beskyttet optimalt mod solen. Den sommerligt friske duft afrunder plejeritualet.

 

SUN CARE STYLING LAQUER

Selv om det meste om sommeren er let og afslappet, foretrækker vi, at der er styr på frisuren. Håret skal være elastisk og vægtløst, beskyttet mod solen og fremstå glansfuldt. Alt dette opnår man let og enkelt med Care Styling Lacquer, som kan anvendes på såvel tørt som let fugtigt hår.
So locker und leger vieles im Sommer sein darf, wünschen wir uns bei der Frisur doch auch mal sicheren Halt. Der soll elastisch und schwerelos sein, das Haar wirksam vor der Sonne schützen und mit lebendigem Glanz versehen. All das leistet Sun Care Styling Lacquer völlig mühelos. Für ebenso vielseitige wie kreative Sommerlooks lässt sich Sun Care Styling Lacquer sowohl auf trockenem als auch leicht feuchtem Haar anwenden.

Hvad med en dejlig forfriskning efter solbadet?

De forfriskende bodylotions beroliger solstrabadseret hud, lader den slappe af og understøtter hudens naturlige regenerering- og modstandsmekanismer mellem opholdene i solen.

 

AFTER SUN SOOTHING BODY LOTION

After Sun Soothing Body Lotion køler og plejer huden efter en lang dag i solen. Den plejende lotion tilfører store mængder fugtighed og reducerer rødmen. Huden beroliges, og dens naturlige regenerering fremmes. De frie radikalers skadelige virkning modvirkes. Huden slapper af og genvinder sin elasticitet og smidighed.

Afkøling til huden

Den lette creme beroliger solstrabadseret hud, tilfører store mængder fugtighed og modvirker lysbetingede skader med naturlige antioxidanter.

 

AFTRER SUN SOOTHING FACIAL CREAM

Hvis huden er irriteret eller rød om aftenen efter ophold i solen, opnår man en dejlig kølende pleje med After Sun Soothing Facial Cream. Den fugtighedstilførende receptur beroliger irriteret hud straks efter påføringen og lader den slappe af. Huden genvinder sin elasticitet, og man får en dejligt velplejet fornemmelse i huden.

Opdag vores nye Soleil-plejeserie og nyd sommeren 2023 med velplejet, solkysset hud og smukt, glansfuldt hår. Vi glæder os til at se dig!