Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Sommer, sol og rejselyst!

Sol? Helt sikkert!

Med Soleil er solbeskyttelse ikke længere blot en sur pligt. Enkel anvendelse, forkælende og
plejende teksturer såvel som den sommerligt– sanselige duft gør det til en fornøjelse at anvende de
forskellige produkter.

Smuk og brun? Helt sikkert!

Den vandfaste pleje beskytter huden mod skader, som skyldes sollys, med en kombination af effektive UV–filtre, naturlige celleaktive virkestoffer samt en bruningsaktivator. Smuk og regelmæssig bruning af huden.

 

SUN CARE LOTION SPF 30
Hvem siger, at man ikke kan få det hele? Sun Care Lotion SPF 30 plejer og beskytter huden — og gør den dejligt brun. Den vandfaste solmælk er velegnet til mennesker med lysbrun teint, som let bliver brune, men som alligevel gerne vil beskytte sig mod de negative følger af intensiv solbadning. Bruningsaktivatoren giver huden en smuk brun farve, som holder i lang tid. Solmælken har en cremet tekstur, som hurtigt trækker ind i huden.

 

SUN CARE INVISIBLE BODY SPRAY SPF 20
Solen og det gode vejr lokker — og du gider ikke bøvle med at creme dig ind? Skal det gå hurtigt, er Sun Care Invisible Body Spray SPF 20 en oplagt mulighed. Den skal bare sprayes på, og så er du klar til solen. Produktet er vandfast og transparent. Bruningsaktivatoren medvirker til at skabe en
smuk brun farve, som holder i lang tid. Sprayens ple- jende olietekstur og dens sommerlige duft fulden- der oplevelsen.

Pleje og beskyttelse til sommerhåret

Intensiv pleje af solstrabadseret hår og omfattende farvebeskyttelse. Beskyttet og i form.

 

SUN CARE CONDITIONING SPRAY
Håret skinner så smukt i solen! Sådan skulle det gerne blive ved med — og det kræver intensiv pleje og beskyttelse. Sollys angriber hårets struktur og får farven til at blegne. Udtørrende vejr- forhold samt salt– og klorholdigt vands belaster håret yderligere. Sun Care Conditioning Spray yder hurtig hjælp og beskyttelse. Den vandafvisende receptur hæfter sig direkte til hårets struktur. Når håret er velplejet og godt beskyttet, er det endnu dejligere at opholde sig i solen. Sprayen forkæler desuden med den sommerligt-sanselige Soleil-duft.

 

SUN CARE STYLING LAQUER
Selv om mange ting godt må være afslappede om sommeren, ønsker de fleste af os dog, at håret sidder, som det skal. Frisuren skal være elastisk og vægtløs, og håret skal fremstå glansfuldt og godt
beskyttet mod sollyset. Alt dette får man med Sun Care Styling Lacquer. Non–aerosol–hårlakkens fine spraytåge tørrer hurtigt og holder enhver styling i perfekt form. Vandafvisende UVA– og UVB– filtre beskytter hårets keratinlag. Yderligere plejestoffer yder ekstra beskyttelse og giver håret en smuk glans. Sun Care Styling Lacquer kan anvendes til et væld af kreative sommerlooks og kan anvendes på såvel tørt som let fugtigt hår. Håret sidder, som det skal, og er beskyttet mod blegning og miljøpåvirkninger.

Ønsker du en opfriskning?

Den forfriskende kropslotion beroliger hud, der er blevet stresset af solen, og understøtter de naturlige regenererings–og forsvarsmekanismer mellem ophold i solen.

 

AFTER SUN SOOTHING BODY LOTION
Når huden efter en dejlig solskinsdag ”eftergløder”, spænder og bliver rød, bevirker After Sun Soothing Body Lotion øjeblikkelig køling og lindring. Den plejende kropsmælk forkæler huden med fugt og reducerer rødmen. Afslappet hud regenererer lettere og bekæmper lettere frie radikaler, der opstår som følge af UV–stråling. Huden føles afslappet og genvinder sin elasticitet og sin smidighed.

Oplev vores nye Soleil plejeserie og nyd sommeren 2022 med en solkysset, velplejet hud og skinnende hår. Vi glæder os til at se dig i salonen!