Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Spa – Wellnesspleje til hele kroppen

La Biosthétique’s wellness-plejeserie Spa forbinder sundhed med wellness og tryller den daglige plejerutine om til en velgørende spa-oplevelse. Plejeprodukterne er afstemt efter hinanden og opretholder hudens naturlige sundhed. Vegetabilske og præbiotiske indholdsstoffer forkæler huden, gør den blød og bevarer dens sunde balance. Aktive virkestoffer modvirker desuden små problemer som slap hud og hud med tendens til at revne, ligesom man undgår svedlugt. Den diskrete uni-sex-duft forkæler sanserne og virker afslappende – præcis, som du har brug for til din lille wellness-pause.

Slap af og nyd øjeblikket

Refreshing Body Peeling fjerner blidt tørre hudskæl, stimulerer blodgennemstrømningen og hudens fornyelse samt bevarer hudens sunde balance. Relaxting Bath Essence har en udsøgt duft og danner et fint skum, som tryller badet om til et afslappende ritual.

Pålidelig beskyttelse hver dag

Den opfriskende Roll-on Deodorant med sin sanseligt aromatiske duft er blid mod huden og beskytter tilforladeligt mod uønsket svedlugt. Antiperspiranten har en opfriskende duft og yder langvarig beskyttelse mod fugtige armhuler og uønsket svedlugt.

Pleje til hænder og fødder

Den forkælende Intensive Hand Care beroliger tør og strabadseret hud på hænderne med intensiv pleje, styrker hudens beskyttelsesfunktion og gør den blød og smidig. De righoldige plejesubstanser og den velgørende duft gør plejeritualet med Nourishing Foot Cream til en nydelse. Tør hud bliver atter blød og smidig, og ved regelmæssig brug reduceres dannelsen af hård hud.

Gå på opdagelse i Spa-produkternes fascinerende verden hos La Biosthétique. Vores frisører hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt. Forkæl dig selv med en wellness-pleje til håret, kroppen og sanserne. Vi glæder os til at se dig i salonen. Aftal en tid allerede i dag!