Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Structure Repair – Nærede pleje til tørt, beskadiget hår

De særdeles righoldige recepturer er udviklet med henblik på maksimal hårpleje og forebyggelse af hårbrud. Seks målrettede recepturer opfylder i samspil med Oil Therapy-salonbehandlingen skadet hårs omfattende plejebehov. Serien spænder fra shampoo til leave in-pleje, som nærer og reparerer glansløst, medtaget hår, tilfører fugtighed og lader håret fremstå blødt, smidigt og glansfuldt. Kombinationen af ricinus-, kahai- og paradisnøddeolie indeholder essentielle næringsstoffer, som beroliger og regenerer angrebne strukturer. Oliernes virkning suppleres med udsøgte virkestoffer som f.eks. et ekstrakt af ørkenrose, der frisker håret op med store mængder fugtighed.

NOURISHING CONDITIONER

Nourishing Conditioner regenererer skørt, strabadseret hår med udsøgte olier, dybdegående fugtighed og veganske ceramider. Efter kort indvirkningstid genvinder genstridigt, tørt hår sin sunde elasticitet og smidighed og fremstår smukt og glansfuldt.

 

Veganske ceramider styrker og reparerer håret samt øger dets modstandskraft.

NOURISHING MASK

Den intensivt regenererende Nourishing Mask tilfører de nødvendige næringsstoffer, som porøse hårstrukturer har brug for til at genvinde deres sunde smidighed, når de er blevet beskadiget af varmestyling og udefra kommende miljøpåvirkninger.

Lær La Biosthétique’s fascinerende verden af plejeprodukter at kende i vores saloner. Vores frisører rådgiver dig gerne om brugen af de enkelte produkter. Giv dig selv en wellness-oplevelse – til håret, huden og sanserne. Vi glæder os til at se dig! Aftal en tid med os allerede i dag!