Schließen

Vores
åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 15:00

Med styrke, der holder længe, og vægtløs pleje revitaliserer og beskytter det geniale plejekoncept i Volume-serien fint og tyndt hår. Håret bliver mærkbart tykkere og tættere, bliver vægtløst og får en langvarig volumen.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Strengthening Shampoo – Renser skånsomt, styrker fint hår, giver fylde og volumen

Ubesværet volumen begynder ved hårvasken: Med proteiner på plantebasis og kraftfulde algeekstrakter revitaliserer den milde Strengthening Shampoo håret, styrker og restrukturerer det, gør det mere modstandsdygtigt og gør det mærkbart tættere og fyldigere ved hver hårvask.

Weightless Conditioner – Volumenpleje, så let som en fjer

Weightless Conditioner vitaliserer fint hår og tilfører vægtløs fugt. Proteiner på blantebasis og agleekstrakter reparerer og styrker hårfibrene og beskytter mod varmeskader. Håret kan let reddes igennem og får en let og luftig volumen.

Strengthening Repair Mask – Fuld kraft helt uden bekymringer

Den sofistikerede formel i Strenghtening Repair Mask kombinerer intensiv pleje og vægtløs volumenopbygning. Proteiner på plantebasis og algeekstrakter reparerer i dybden, genopliver håret og styrker dets fibre. Fint hår bliver mærkbart mere fyldigt, stærkere og mere voluminøst.